ViaKlank en een kinderwens

Voel jij dat er een ziel is die bij je wil komen? (ook als het niet lukt om zwanger te worden)

Wil jij een dieper contact met je ongeboren kindje?

Wil jij je zwangerschap bewust ervaren?

conceptie ViaKlank

Je kunt al starten een band op te bouwen om zo de ziel van het kindje dat bij je wil komen te ondersteunen dat het oké is om conceptie te laten plaatsvinden. Andersom zijn zielen ook bereid jou te ondersteunen in jouw proces om (opnieuw) moeder te worden.Je hebt hiervoor geen speciale gave nodig. Zie het als gesprekken die we ook voeren tegen God of net zoals dat we tegen dieren praten.

De individuele sessies en cirkels bieden een ingang voor diepgaande transformaties:

  • transformeer jouw baarmoeder in een veilige plek voor de ziel om te landen (conceptie) en daar te blijven (innesteling) zodat de embryo zich volledig kan ontwikkelen.
  • heel oud zeer (uit vorige levens) voordat je zwanger wordt, zodat jouw baby vrij van jouw last ter wereld komt.
  • verbinding met je intuïtie en je vrouwelijke kracht
  • verruiming van je bewustzijn
  • verbinding met de nog ongeboren ziel voordat de conceptie plaats vindt, zodat je hiermee kunt communiceren. Lees hierover meer in mijn blog “Mama help je mij om naar Aarde te komen?”  en meld je aan voor de lezing “Contact met je ongeboren kind”
  • op een ondersteunende manier om te gaan met al je gevoelens rondom de kinderwens, onvruchtbaarheid, miskraam, abortus, zwangerschap, moeder zijn, bewust geen kinderen willen of niet weten of je kinderen wilt.

64       4 - kopie

Kinderwens cirkel (ook voor zwangeren of als je een miskraam hebt gehad)
Tijdens de kinderwens cirkel kom je uit je hoofd en in je lichaam. In verbinding met jouw kern en de ongeziene wereld. De diepgaande transformaties zoals hierboven beschreven krijgen extra kracht binnen de cirkel. Daar waar meerdere mensen samenkomen, verhoogt de energie.

In de cirkel is ruimte voor jouw vraag of verlangen. Voorbeelden zijn:

  • ruimte vrijmaken in je baarmoeder voor de ziel
  • jouw liefde voor de ziel tonen en het welkom heten
  • de ziel vragen wat er nog nodig is

Momenteel staat er geen cirkel op de agenda.

Individuele begeleiding in de vorm van een traject. 

Lees hier mijn uitleg over mijn werkwijze van een healing. 

Individuele sessies houd ik bij voorkeur in de natuur, maar kunnen ook binnen bij Spiritueel Centrum Jasmijn in Tilburg. In elk seizoen ondersteunt de natuur je in verbinding te zijn met je eigen Ware Natuur. Het is mogelijk voor jou om zelf contact te maken met de ongeboren ziel. Ter bevordering van de vruchtbaarheid kan ook het voortplantingsstelsel energetisch behandeld worden. Een sessie duurt anderhalf uur en heeft een waarde van €85. Maak een afspraak via info@viaklank.nl of bel me voor meer informatie.

oisterwijk

Wil je meer weten over ViaKlank tijdens de zwangerschap of na de zwangerschap? Klik dan door:

ViaKlank tijdens de zwangerschap
ViaKlank na de bevalling

Gerelateerde blogs:

Ruimte maken voor bezoek van 9 maanden
Via klank zielscontact met haar ongeboren kindje
Hoe helpt moeilijk zwanger worden jou in je Vrouw-Zijn?

Een gedachte over “ViaKlank en een kinderwens

  1. Wat de healing van Ernestine mij heeft gebracht, is allereerst de overweldigende ervaring van het voelen van de liefde tussen mij en de ongeboren ziel. Dat heb ik nog nooit eerder op die manier gevoeld. Ik ben er heel dankbaar voor dat ik dat zo sterk heb gevoeld, ontroerend hoe die liefde mij overspoelde. Ik vond het heel bijzonder om met klank te werken, ook met mijn eigen klank, het chanten voelde heel kloppend en versterkend. Ernestine voelt heel goed aan wanneer ze mag aanvullen. De oefeningen met werken met kleuren is erg prettig, vooral omdat ik dat thuis nu ook makkelijk kan doen. Tenslotte hebben we een erg mooi nagesprek gehad, waarbij de intuïtieve boodschappen van Ernestine volledig resoneerden bij mij. Dat heeft ze op een mooie integere wijze aangepakt, waardoor de sessie met mooie inzichten is afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *