ViaKlank bij een miskraam

Graag vind ik een beter woord dan miskraam, want dit woord impliceert dat er iets mis is gegaan. De ouders (in spé) kunnen dan ook het gevoel hebben dat ze gefaald hebben. Er zijn ook andere manieren om naar deze situatie te kijken.

Als gevoelens geen plek krijgen, maar weg gestopt worden ontstaat daar een blokkade. Blokkades kunnen effect hebben op ieder aspect van je leven, want alles staat met elkaar in verbinding. Wat er in jou leeft wil gehoord en gezien worden.

Via klanken geef ik uiting aan wat bij jou gehoord en gezien wil worden, zodat er ruimte ontstaat. Dit is mogelijk voor mij vanwege mijn hoge mate van gevoeligheid. Lees in dit blog meer informatie hierover en beluister één van de klank-afstemmingen die ik gemaakt heb om de ziel van een ongeboren ziel een stem te geven.

De ziel van dit kindje is in mijn visie altijd met jou verbonden. Ook als jij dit niet zo voelt of je daar niet bewust van bent. Systemisch gezien is het belangrijk dat deze ziel zijn of haar plek krijgt binnen jullie systeem/gezin. Dit betekent dat jij moeder of vader bent. Ook al heb jij geen andere kinderen op aarde leven.

De ziel van dit kindje heeft jullie uitgekozen als ouders om mee verbonden te zijn daarin naar elkaar te blijven uitwisselen. Het heeft jullie gekozen omdat het veel van jullie kan leren. Ja ook van deze ervaring. En omdat jullie van deze ziel veel kunnen leren.

Je kunt op verschillende manieren bij ViaKlank terecht in het geval dat een ziel terug is gegaan, naar de sfeer van liefde en licht:

– via een groepshealing: de Kinderwenscirkel
– via een één op één healing
– via een duo healing
– over afstand: klank-afstemming

Heb je vragen of interesse? 

Ik wil graag vrijblijvend contact opnemen>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *