Methode zielscontact

Methode
Wanneer ik een healing geef stel ik mezelf als een kanaal op. Elke ziel wil ZIJN, in alle eenvoud, zodat zijn klank kan klinken en gehoord kan worden. Zullen wij daar samen ruimte aan geven? Jij omdat je je open stelt voor de healing en ik zodat ik een doorgeefluik of instrument ben. Met mijn hoge mate van gevoeligheid kan ik de trilling van een ziel voelen die bij jou aanwezig is en contact zoekt. Voordat conceptie plaatsvindt is de ziel al een tijdje bij je. Het kan ook een ziel zijn van een miskraam of abortus. Deze trilling zet ik op zielsniveau om in klanken met mijn stem en mijn muziekinstrumenten en via bewegingen. Door ruimte te geven aan dat wat er is, vindt er heling plaats. Op basis van jarenlang werken met energieën, doe ik met mijn handen wat mijn intuïtie me ingeeft. En alles wat zich aandient heet ik welkom. Het kan zijn dat de ziel jou iets wil laten zien via mij. 

Tijdens de healing is er alle ruimte voor jou om de impulsen die bij je binnen komen de ruimte te geven. Zo leer jij te vertrouwen op je intuïtie en ook om zelf contact te hebben met de ziel.

Blokkades in jouw energiesysteem kunnen de weg van de ziel naar jou blokkeren of tot een miskraam leiden. Voorbeelden van blokkades zijn trauma’s op seksueel gebied (in dit of uit een vorig leven), verminderde vruchtbaarheid, angsten of ruzies in je familielijn. Ik help je deze aspecten te helen, zodat jij de weg vrij maakt voor de ziel.

IMG_3518

Visie Viaklank en zwangerschap
Volgens mijn visie beslist uiteindelijk toch de ziel of hij komt, bij wie, wanneer en onder welke omstandigheden. Het kind dat voor jou bestemd is communiceert graag met jou om zijn gewenste situatie te scheppen. Deze situatie hoeft zeker niet overeen te komen met het ideaal plaatje dat wij in ons hoofd hebben. Wil jij weten wat de ziel die voor jou bestemd is nodig heeft? Hoe meer ontspannen, bij jezelf en in je kracht jij staat, hoe gemakkelijker je deze boodschappen kunt begrijpen. Deze boodschappen komen via allerlei manieren bij je binnen. Je krijgt zomaar een idee, ziet een beeld, ruikt iets, ziet symbolen. Ik help je extra open te staan voor deze informatie, zodat je hier praktisch mee verder kunt.

Wil je meer weten of ViaKlank tijdens de zwangerschap of na de zwangerschap? Klik dan door:

ViaKlank en de kinderwens
ViaKlank tijdens de zwangerschap
ViaKlank na de bevalling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *