There is more to you!

Je hebt een wens, een passie. Herken jij de gedachte: maar dat kan ik toch niet? Of merk jij dat jouw omgeving je daarin niet ondersteunt? In hoeverre geef jij jouw passie de ruimte? Of heb je hem diep van binnen weg gestopt? Of weet je niet meer waar jij warm van wordt?

Ik werd geïnspireerd door een dansvideo: Klik hier om de dansvideo te bekijken.
Hun droom is uitgekomen. Ondanks vooroordelen van anderen hebben zij zich gericht op wat hun passie is. Nog erger, vaak zijn we zelf onze grootste vijand. We saboteren ons eigen proces, onbewust en onbedoeld.

Wat zijn jouw wensen en verlangens als je voorbij je gehoorverlies kijkt?

Welke problemen, zorgen, angsten of uitdagingen houden jou daarin tegen?

Ruimte voor verandering

De deelnemers van het klank-ontspanning-lig-concert van januari zijn in februari terug gekomen, omdat ze zo enthousiast waren over het effect van het concert op hun leven. Ze zijn door deze ervaring in hun kracht gaan staan en hebben de moed en inspiratie gekregen om veranderingen door te voeren in hun leven. Door kleine stappen te zetten boek je grote resultaten op weg naar je passie.

Tijdens de kennismakingsdag van klank-ontspanning staan we met elkaar stil welke lichamelijke klachten kunnen voortkomen uit gehoorverlies, welke negatieve gedachten kunnen opkomen, welke emoties het te weeg kan brengen en welk effect dit heeft voor jouw sociaal leven en ook op spiritueel niveau. Dit gedeelte is interactief: de deelnemers delen hun ervaringen. Zo wordt duidelijk hoe deze niveaus met elkaar samenhangen. Graag bereik ik een groter publiek en nodig ik jullie uit je ervaring met elkaar te delen via dit blog!

Jullie informatie bundel en bestudeer ik. Deze verwerk ik in het cursus materiaal voor het komende seizoen. We kunnen leren van elkaars struikelblokken, want in de kern komen ze overeen. Wanneer je blokkerende gedachten op tijd herkent, kun je een negatieve spiraal voorkomen en in balans blijven.

Wil je liever een individueel traject bij me volgen gericht op jouw leven? Neem dan contact met me op!  Na een kennismakingsgesprek inclusief soundhealing stellen we doelen op voor jouw traject.

Na het grote aantal aanmeldingen van vorige keer, heb ik een extra klank-ontspanning-lig-concert in de agenda gezet op zondag 9 maart. Wil jij ook jouw kracht ontdekken? Schrijf je in via de website als je deze ervaring wil meemaken.

Laat mij weten in het commentaarveld hieronder: Wat zijn jouw wensen en verlangens als je voorbij je gehoorverlies kijkt? Welke problemen, zorgen, angsten of uitdagingen houden jou daarin tegen? Plaats een reactie hieronder om jouw ervaring te delen met mij en de andere lezers!

Warme groet,

Ernestine van de Pol
ViaKlank

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de social media iconen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk op de hoogte raken.

 

6 gedachten over “There is more to you!

 1. Hallo Ernestine,
  Ik vind het moeilijk om zelf een verhaal te typen. Ik had een lieve maatje en zij gaf mij een steuntje in m’n rug! Met haar kon ik mezelf zijn en kon heel goed met haar gesprekken voeren! (ze was mijn lievelings tante, op 24-3-2011 overleden) Sinds ze is overleden is mijn leven niet meer het zelfde als voorheen! Met haar ging ik regelmatig fietsen/wandelen en samen op vakantie geweest op mijn geboorte eilandje. Samen geprobeerd om een maatje te zoeken voor mij, advertentie gezet en zelfs via Klik Mee iemand gevonden maar zij begreep niets van slechthorendheid en zij sprak zo onduidelijk dat ik haar niet kon verstaan/volgen dat ik echt hoofdpijn van kreeg! Na 3 maanden heb ik een punt achter gezet en Klik Mee begreep mij heel goed! Zelf heb ik een advertentie gezet via internet http://www.reisgenoot.nl had geen reactie vanwege mijn slechthorendheid. Ik heb genoeg wensen maar wil niet lukken! Ik wil graag op vakantie maar niet alleen, wil graag een maatje om leuke activiteiten samen te doen. Ook gewoon gezellig samen koffie drinken thuis of op terrasje. De meeste slechthorenden/plotsdoven wonen ver van elkaar af. Zelfs met horende is het moeilijk te vinden. Ik ben wel bij een wandelclub voor doven/slechthorenden, doe ook mee met plotsdoven en bij hondenwandelclub maar heb dan geen vaste contacten. Begrijp je?
  Vriendelijke groeten van Wil.

  • Lieve Wil,
   Je geeft aan dat je het best moeilijk vindt zelf een stukje te schrijven. Wat goed van je dat je deze uitdaging toch bent aangegaan! Je tante is vast trots op je! En ik denk dat er ook andere slechthorenden zijn die zich herkennen in je verhaal. Daarom erg bedankt voor je reactie!!
   Uit onderzoek is gebleken dat 10% van de bevolking slechthorend is. In jouw omgeving zijn vast meer slechthorenden dan je denkt. Wat zou het fijn zijn als je daarmee in contact kan komen. Als je wil, mag je hier je plaatsnaam vermelden. Wie weet reageert er iemand die uit je buurt komt??
   Ken je http://www.100procentslechthorend.nl/ ? Zij organiseren ook netwerkbijeenkomsten. Daar komen mensen uit het hele land naar toe.

   Warme groet,
   Ernestine
   ViaKlank

 2. Dag Ernestine, weer vond ik zo bijzonder de klank concert te mogen beleven. Deze keer was het totaal anders als de eerste keer. Bij deze voelde ik meer kracht en zekerheid, zeker na enkele dagen. De Tinnitus bleef ook weg. Als ik die niet heb, kan ik veel meer aan om dingen te doen. Nu begrijp ik dat de Tinnitus ook de kracht kan wegnemen. Zo ontdek ik ook hoe daarmee om te gaan. Mijn partner merkt steeds wel van mij of ik last heb van oorsuizen of niet. Zo n verschil, zegt hij. Dat vind ik heel mooi om te horen.
  Helaas weerhoudt mij toch elke keer naar Tilburg te gaan. De reis is vermoeiend en het gaat niet altijd. Hopelijk maak ik eens de sessies individueel mee…
  Toch als ik even moeilijk heb, dan denk ik aan viaklank! Heel fijn!

  • Lieve MarieAnne,
   Bedankt voor je reactie!
   Wat fijn om lezen dat jij de “there is more to you” hebt mogen ervaren en dat ook je partner dit herkent! Wil je met ons delen waar dit verschil in zit? Wat merkt je partner aan jou als je in je kracht staat? Dit kan anderen motiveren ook in hun kracht te gaan staan!
   De afstand is ook ver voor jou tot Tilburg. Wat goed dat het zelfs helpt om aan ViaKlank te denken!!!! Dat noem ik afstemmen op die energie! Dat heb je dus zelf al ontdekt. Ik mail je hier morgen nog meer informatie over.
   Warme groet,
   Ernestine
   ViaKlank

 3. Ik denk dat we allemaal weleens onszelf kleiner maken dan we zijn. Maar die kleinere versie van jezelf kun je voor waarheid gaan aanzien. Als ik niet lekker in mijn vel zit, is klank-ontspanning zo waardevol voor me!! Gister heb ik een prachtige soundhealing ontvangen van mijn collega Anja Driessens. Ze bracht me in zo’n diepe vorm van ontspanning dat ik weer in contact kwam met mijn oerkern. Ik voelde weer hoe groots ik ben! Grootsheid voorbij de grenzen die wij normaal ervaren! Ik voelde hoe machtig we als persoon zijn!!! Hoeveel meer er is dan wat wij denken!!! There is more to life! There is more to you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *