Heb jij last van vermoeidheid?

Merk jij dat je energie in de loop van de dag steeds minder wordt? Zodat je liever geen afspraken in de middag maakt. In het e-book beschrijf ik het belang van vitaliteit bij gehoorverlies.

Stel je voor dat je weet hoe je meer energie overhoudt en je ook afspraken in de middag en avond kan plannen. Dit blog beschrijft drie vormen van energiewerk om ervoor te zorgen dat jij fit blijft. Bij ViaKlank kun je Regenesis en een Soundhealing alleen als een (reeks) behandeling(en) ontvangen. Reiki-Shambhala kan ik je ook leren om bij jezelf toe te passen.

Reiki-Shambhala (cursus) en Regenesis en Soundhealing speciaal voor slechthorenden
Om ervoor te zorgen dat je echt kunt ontspannen sluit ik mijn communicatie aan op jouw mogelijkheden! De uitleg geef ik met een rustig spreektempo, ik maak gebruik van Nederlands ondersteund met gebaren en visuele ondersteuning.

Universele energie
Bij het werken met energieën functioneert de beoefenaar als doorgeefluik. Hij/zij geeft de universele energie door. Een behandeling geven kost de beoefenaar dus geen energie. Het is de ontvanger die onbewust het werk doet. Het zelfhelende vermogen wordt aangesproken om het hele energie systeem weer in balans te brengen. Dit gaat dus verder dan alleen het symptoom bestrijden.

Reiki-Shambhala
Via een individuele cursus Reiki-Shambhala leer je hoe je jezelf en anderen kunt behandelen. Reiki-Shambhala heb je altijd tot je beschikking. Geef jezelf wat meer energie na een vermoeiende situatie. Of om rustig te worden als je een spannende situatie tegemoet gaat of achter de rug hebt. Ook als het tegen zit, geeft Reiki-Shambhala je weer levensenergie waardoor je levenslust terug keert. Voel jij je buitengesloten? Reiki- Shambhala verbindt je met de wereld om je heen! Reiki Shambhala bestaat uit verschillende graden. Als Reiki-Shambhala Master ben ik bevoegd je inwijdingen te geven voor alle gradaties.

Klachten
Een zelfbehandeling is een effectieve manier om te zorgen dat je vitaal blijft. Heb je al last van klachten dan werkt het effectiever om een behandeling te ontvangen van een ander. Heb jij last van één of meerdere klachten naast je gehoorverlies? Bijvoorbeeld oorsuizen, overgevoeligheid voor geluid, overmatig oorsmeer, regelmatig oorontsteking, duizeligheid, hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, kaakpijn, stress, concentratieproblemen, vermoeidheid. Je bent niet de enige. Een grote kans dat deze klachten samenhangen met je gehoorverlies.

Regenesis
Bij hierboven genoemde klachten geef ik de voorkeur aan Regenesis, deze vorm van energiewerk geeft wonderbaarlijke resultaten. Lees voor ervaringen van deelnemers van Regenesis hier referenties. Bij FAQ staat een korte uitleg over Regenesis.

Soundhealing
Bij een Soundhealing werken energie en klank/trilling samen. Ik voel de energie en geef daar klank aan met instrumenten en mijn stem. Elke klank brengt met zijn trilling de energie op een unieke wijze in beweging, zodat blokkades van de energie vrijkomen. Deze trillingen werken diep door ook wanneer je het geluid niet hoort of je de trilling niet waarneemt. Het effect van klank-ontspanning is beschreven bij FAQ.

Aanmelden
Ter kennismaking is de eerste behandeling van Reiki-Shambhala, Regenesis en een Soundhealing gratis. Neem contact op via info@viaklank.nl als je een afspraak wil inplannen of als je meer informatie wilt.

Laat mij weten in het commentaarveld hieronder: Op welke manier houd jij tijdens het plannen van je agenda, rekening met je vermoeidheid als gevolg van je gehoorverlies? Wat zou je graag willen doen als je meer energie had? Plaats een reactie hieronder om jouw ervaring te delen met mij en de andere lezers!

Laat de energie stromen! 

Warme groet,

Ernestine van de Pol
ViaKlank

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de social media iconen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk op de hoogte raken van deze mogelijkheden tot ontspanning voor slechthorenden.

3 gedachten over “Heb jij last van vermoeidheid?

 1. Via een uitnodiging van een ander, voor het eerst met een groepje deelgenomen aan een Soundhealing. Had wel eens eerder een klankschaalmeditatie gedaan waarbij ik mijn hoortoestel gewoon in/aan had staan. Nu was het de bedoeling dat ik mijn hoortoestel uit zou doen. Ik was verbaasd….dan hoor ik niks meer, dus hoe kan het dan effect hebben???
  Ondanks mijn twijfel toch maar eens geprobeerd……ben lekker gaan liggen op dat matje in afwachting van wat er komen zou. In het begin nog niets; zou het hier bij blijven vroeg ik me af? Zijn de effecten pas thuis merkbaar? Ik bleef geduldig liggen. Na even bemerkte ik tintelingen in mijn handen, daarna in mijn voeten, mmm was wel aangenaam. Al naar gelang de tijd verstreek voelde ik dat het in mijn hele lichaam ging “stromen”! Wat was dat een heerlijk gevoel ! Ik kon mezelf loslaten ahw. Gedachten loslaten, mijn lichaam laten rusten, ik hoefde even niets meer. Ik heb alles maar gewoon losgelaten, me overgegeven aan mijn gewaarwordingen in mijn lichaam en dat deed me goed!
  Het was voor mij zo wonderlijk dat dit gebeurde zonder dat ik de geluiden kon horen…. Een hele mooie, nieuwe ervaring, die ik iedereen aanraad en toewens!

  Groetjes Patty.

 2. Regenesis is absoluut een aanrader! Ik heb nu een aantal behandelingen gehad en ik voel me er erg goed bij. Je lijf geeft zelf aan waar het aan wil werken en samen met de spiegelende vragen van Ernestine doet je eigen energie die in je cellen ligt opgeslagen, z’n werk.
  De dagen na een behandeling merkte ik een aanzienlijke verbetering qua ontspanning waarbij mijn tinitus vrijwel helemaal was verdwenen.

  • Hoi Ernestine.
   Wat heeft de sound healing 19 april met mij gedaan
   De trilling met de klank schaal voelde heerlijk er kwamen veel emotie los daarna kon ik me diep ontspannen en weg was ik. Naar huis gegaan met de trein en alleen maar liggen dutten en wat slapen in de stilte ruimte in de trein kon er niet tegen als mensen begonnen te praten Thuiskomt heel moe paaszondag kwam ik niet vooruit met mijn benen en veel geslapen overdag. Zondag voelde ik nog de trilling voor het eerst onder in mijn buik
   Paasmaandag had ik meer trillen onder in mijn buik en onderrug
   Ik voel me nu rustig en heb minder pijn in mijn knieen.
   Dank je wel Ernestine warme zonnestralen voor jou.
   Mirjam******

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *