Hoe kan trilling je leven positief beïnvloeden?

Na een lange tijd geen blog te hebben geplaatst, heb ik nu veel nieuws! Het is mijn verlangen om in verbinding te zijn en te delen. Ik deel hoe ik 2014 ervaren heb, wat het mij gebracht heeft en welk grote veranderingen in 2015 zullen volgen. Aangezien de update te lang werd, bied ik hem in drie delen aan. Woensdag avond volgt deel 2.

Hoe gaat het met ViaKlank?
Vanaf september heb ik de cursus Soundful Ondernemen gevolgd. In dit traject heb ik gevoeld of mijn onderneming naar wens stroomt en wat er wel en niet klopt.

Energie en trilling
Ik ben dankbaar voor alle ontmoetingen! Ik heb gedreven mensen ontmoet en liefdevolle contacten gezien! Mijn ontwikkeling in het gebaren maken, heeft me ontzettend gesterkt in het mezelf krachtig uitdrukken! Ik kan nuances in energie goed voelen en vind het bijzonder om de kracht van elk gebaar te voelen! Het rijst experiment had mijn intentie jullie dit zelf te laten ervaren, maar vanwege onvoldoende deelnemers, is dit experiment niet tot zijn recht gekomen. Deze site heeft resultaten verzameld, zodat je kunt zien wat het effect is van de trilling van klanken, gedachten en geschreven woorden. Dit experiment is gebaseerd op het werk van Dr. Emoto. Lees hier meer over zijn werk. Dr. Emoto heeft aangetoond dat water het vermogen heeft om informatie waaraan het is blootgesteld op te slaan. Van elke gedachte die we geloven of uitspreken, slaan we het vibratiepatroon op in het water van ons lichaam (ons lichaam bestaat voor ruim 80% uit water). Deze trilling zenden we (on)bewust uit. Zo beïnvloeden we onze omgeving en anderen reageren hier weer op. Dit laat zien hoeveel invloed we hebben op het ervaren van geluk is ons leven! En het leveren van een positieve bijdrage aan het welzijn van de aarde! Dit ondersteunt ook het effect van klank-ontspanning. De trillingen die ik voortbreng vanuit pure en zuivere intentie brengen jouw trillingen in harmonie, waardoor jij weer in staat bent om anderen positief te beïnvloeden.

Kennismakingsdag Regenesis
Naast klank-ontspanning biedt Regenesis ook wonderen! Alles is energie en is in beweging. Zoals water een geheugen heeft, zo heeft ook elke cel in je lichaam een geheugen. Een gezond functionerende cel heeft een hoog trillingsniveau. Negatieve gedachten en emoties en fysieke klachten verlagen deze frequentie. Door mezelf op een hoog energetisch trillingsniveau te brengen en jou aan te raken, kan jouw lichaam zijn trillingsniveau ook verhogen. Dit maakt het mogelijk dat jouw zelfhelend vermogen effectiever werkt! In jouw lichaam zit een wijsheid opgeslagen, die precies weet wat jij nodig hebt. Jij heelt dus jezelf! Als een gevolg zie ik vaak dat mensen van binnenuit bewegen en hun balans vinden! In de beweging ontstaat ruimte voor inzichten, wat helderheid geeft.

Hierbij nodig ik jullie uit voor de kennismakingsdag van Regenesis op 14-12-2014 . Om de drempel zo laag mogelijk voor je te maken, bied ik het in sessies van 15 minuten aan en kun je indien gewenst een andere keer een volledige sessie ervaren. Deze activiteit bied ik voor een breed publiek aan, zowel goed- als slechthorenden zijn welkom. Lees hier de praktische informatie.

Houd woensdag je mailbox in de gaten voor extra uitleg over de nieuwe richting die ik met ViaKlank in 2015 in ga.

Jouw reactie als terugblik op ViaKlank 2014 is van harte welkom in het reactieveld hieronder!

Warme groet,

Ernestine van de Pol
ViaKlank

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de social media iconen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk op de hoogte raken van de kennismakingsdag van Regenesis bij ViaKlank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *