Vervolg tips om jezelf weer op de rit te brengen

Tijdens mijn workshop “het belang van klank-ontspanning bij logopedische problemen” hebben mijn collega’s die ik al jaren ken, kennis kunnen maken met mijn praktijk. Zij weten dat ik bij mijn vorige banen niet volledig gelukkig was. Zij vonden het inspirerend om te zien hoe ik mijn droom leef!! Hoe ik mijn focus gehouden heb op wat ik graag wil en hoe ik dit waar gemaakt heb.

In het vorige blog gaf ik de eerste 5 tips om jezelf weer op te rit te brengen. Lees hieronder de vervolg tips.

6. Gebruik je stem om jezelf krachtig neer te zetten
Herinner je je nog tip 1? Kom in verbinding met je essentie van liefde en licht. Laat dit eens klinken door vol overgave te zingen: Ik ben liefde! Ik ben licht! Ik ben zuiverheid! Ik ben energie! Het is hierbij niet belangrijk hoe het klinkt, in welke melodie en of je jezelf hoort. De kracht van de trilling is aanwezig! Laat de trilling vrij stromen! Merk je op dat je gedachten hebt over je eigen stem? Neem dat oordeel waar en geef een glimlach aan je oordeel.

7. Dankbaarheid
De wet van de aantrekkingskracht is de krachtigste wet van het universum. Wat jij uitzendt komt naar je terug, want gelijke trillingen trekken elkaar aan. Door dankbaarheid te uiten trek je situaties, mensen en dingen aan waar je dankbaar voor bent. Deze komen vanzelf op je pad!  Klik hier voor meer informatie in het blog dat ik geschreven heb over dankbaarheid. Heb jij voor jezelf de lijst van dankbaarheid al gemaakt? Plaats hem dan als reactie onderaan dat blog.

8. Leuke activiteiten
Maak een lijst van activiteiten waar jij blij van wordt. Waar liggen jouw kwaliteiten? Welke kwaliteiten heb jij extra ontwikkeld door je gehoorverlies? Zet elke dag 1 van jouw kwaliteiten neer en voer iedere dag minimaal 1 activiteit uit die jou geluk brengt!

9. Kom in beweging letterlijk en figuurlijk
Letterlijk: in het dal sta je stil, wil je terug op de rit komen, start dan de beweging. Het bewegen, zorgt voor beweging in je energiesysteem. Door het bewegen is je fysieke lichaam beter voelbaar. Geef elke fysieke gewaarwording een glimlach, ook als het een steek in je zij is. Het nodigt je uit aanwezig te zijn.

Figuurlijk: waarvoor wil jij in beweging komen? Stel je bent terug op de rit, waar leidt deze naar toe? Ik kan je allerlei tips geven op je terug op de rit te brengen, maar wat is JOUW rit? Wat is jouw bijdrage aan deze wereld? Zie het blog: 10 Tips om bij te dragen aan een betere wereld. Het leven zit vol standaarden en verwachtingen van anderen, waaraan we willen voldoen. Maar wat is jouw droom? Wat maakt jou uniek? Leg hier je focus op en durf dit neer te zetten in je leven.

10.Neem je verantwoordelijkheid als je er zelf niet uitkomt, door hulp in te schakelen.
Soms kom je er met bovenstaande tips alleen niet uit. Anderen zijn er graag om je te helpen.Wanneer jouw lichaam in aanraking komt met een trilling die in balans/in harmonie is, herinnert dit jouw lichaam aan zijn eigen harmonie. Klank-ontspanning en energiewerk kunnen het proces van jezelf op de rit brengen een enorme boost geven. Het biedt je gelegenheid in contact met je essentie te komen, de bron van jouw waarheid.

Laatste gratis klank-concert
Wil je graag deelnemen aan een klank-concert? Vanaf komend seizoen breng ik een aantal veranderingen aan in mijn praktijk. Wil jij nog deelnemen aan een gratis klank-concert? Schrijf je dan in voor het concert op maandag ochtend 14 juli. Klik hier voor de praktische informatie.

Kortingsactie
Hierbij dank ik alle mensen die dit seizoen vertrouwen en interesse hebben getoond in klank-ontspanning. Als uiting van dank geef ik alle leden van de nieuwsbrief 30% korting, alle deelnemers van de klank-concerten 40% korting en alle deelnemers van betaalde sessies 50% korting op een individuele klank-ontspanning of Regenesis behandeling die plaats vindt voor 18 juli 2014. Wil je hier gebruik van maken? Mail me dan voor een afspraak. Wil jij graag korting ontvangen maar val je niet in bovenstaande categorieën? Schrijf je dan snel in voor het e-book “Tips voor een gezond en actief leven met een gehoorverlies”, geef een reactie op dit bericht en ontvang 30% korting.

Hoe ziet JOUW rit eruit? Hoe ziet jouw leven eruit als alles vloeit? Heb jij tips om je droom te volgen? Schrijf je reactie in het reactieveld onderaan deze pagina. 

Op jouw succes! Laat  de energie stromen!

Warme groet,

Ernestine van de Pol
ViaKlank

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de social media iconen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk in aanraking komen met de waarde van klank-ontspanning!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *