ViaKlank zielscontact met haar ongeboren kindje

Via dit blog deel ik een prachtig ervaringsverhaal. Als dank geschreven door een anonieme deelneemster van de Kinderwens cirkel. Dit werk raakt me enorm en ik hoop dat je dit ook kunt voelen dankzij haar mooie woorden- Ernestine van de Pol, ViaKlank

“Voor mij is het al een tijdje duidelijk dat er nog een 2e kindje ‘in de wacht staat’. Mijn gevoel zegt zelfs dat het een jongetje is. Ik ‘weet’ het door een bepaald gevoel. Maar omdat we al meerdere mislukte ziekenhuis trajecten achter de rug hebben voor een 2e kindje, raakte ik het vertrouwen in mijn intuïtie een beetje kwijt..

Toen kwam ik ‘toevallig’ op de site van Ernestine terecht en zag de cirkel om in contact te komen met de ziel van je ongeboren kindje die ‘in de wacht staat’. Dat sprak me meteen aan, hoewel het ook heel spannend leek, het onbekende.

mother's blessing ViaKlank

De cirkel werd gevormd door 3 personen. Al snel was ik diep ontspannen door de klanken. De mantra “Poota Mata Kee Asees” hebben we gechant als blijk van contact maken. Ineens voelde ik dat er een hele duidelijke energie aanwezig was die heel krachtig en overweldigend was. Na een poosje zwakte het af, daarom begonnen we voor de tweede keer aan onze mantra en tijdens de stilte die daarna volgde mochten we ons voorstellen en vragen stellen aan de ziel die aanwezig was voor ons.

De andere deelneemster is 10 weken zwanger. Het was voor mij geen probleem dat zij al zwanger is, de ziel van haar kindje staat nog in de eenheidsverbinding en kan zo als extra kanaal mee helpen. Toen zij begon voelde ik de energie van de ziel van haar ongeboren kindje heel duidelijk. Het was een mooie zachte warme energie.

Toen ik er klaar voor was stelde ik me voor. Toen ik de naam van mijn partner noemde gebeurde het: BAM!

De ziel waar ik mee in verbinding stond was ineens zo krachtig en puur aanwezig. Het was duidelijk een mannelijke energie. Het was het jongetje waarvan ik zijn aanwezigheid gevoeld had……..’Hij staat achter je’ zei ik tegen Ernestine met mijn ogen dicht. Ik barste in tranen uit. Het voelde zo fijn om weer mijn vertrouwen in mijn intuïtie terug te hebben! Dit was overduidelijk!

Het voelde zo groots dat ik er door overweldigd werd. Ik zat in kleermakerszit en Ernestine duwde mijn knieën zachtjes omlaag met haar handen, zodat ik weer kon aarden.

Ze gaf de vergelijking ‘als je in jouw huis visite ontvangt is het wel zo fijn als je zelf ook thuis bent/aanwezig bent. Wees goed geaard en aanwezig in je lichaam nu je jouw lichaam als huis aanbiedt voor een nieuw leven.”

Ik vertelde hem dat hij enorm welkom was in ons gezinnetje en dat onze dochter een broertje ( of zusje) heel leuk zou vinden. Ik vroeg of hij mij wilde helpen om me beter te laten aarden en geaard te blijven tijdens het dagelijkse drukke leven en om prikkels van andere beter te ventileren zodat ik steviger in mijn schoenen kom te staan.

Ik kreeg door dat ik ‘het’ los mocht laten, de kinderwens. Daar schrok ik van.. Mocht het dan toch niet zo zijn?.. ‘Het komt goed’ volgde..’ik wil bij jou zijn’. Een korte stilte volgde.

En toen ineens ‘voelde’ ik het, hij was op mijn schoot gaan zitten. Daarna kwam onze dochter (haar energie) op mijn andere been zitten. Samen lachten ze. Toen ging hij weer en zeiden mijn dochter en ik hem gedag, “tot later!” En daar ging hij, weer naar boven…

Dit was één van de mooiste en puurste ervaringen uit mijn leven.

Zo bijzonder.. Bijna niet te bevatten.

Ontzettend dankbaar dat ik dit dankzij Ernestine mocht ontvangen, op deze dag, prachtige weer en in de mooie natuur bij het ven. ”
Ven ViaKlank

Wat heeft dit blog bij jou aangeraakt? Leuk als je dit laat weten via het reactieveld hieronder!

Heb jij mensen in jouw omgeving voor wie dit blog waardevol is, deel het dan graag!

Via mijn site lees je meer informatie over de Kinderwens cirkel of individuele sessies.

Voor vragen of een kennismaking ben je welkom om contact op te nemen.

In liefde en zachtheid,

Ernestine van de Pol
Healer en coach van ViaKlank
ViaKlank je Ware Natuur ervaren en uitdrukken
Inheemse instrumenten en de stem van de ziel

Ernestine van de Pol

Een gedachte over “ViaKlank zielscontact met haar ongeboren kindje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *