Ruimte maken in je buik voor bezoek van 9 maanden

Als jij visite ontvangt, zorg je dan dat het huis opgeruimd, gepoetst en gezellig is? Ik probeer hiermee het mijn gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Dit is een manier om de gasten zich welkom te laten voelen. Als je een kinderwens hebt nodig je met andere woorden een hele speciale gast uit om bij je te komen wonen in jouw lichaam. Het huis waarin je toekomstige baby negen maanden zal wonen. Als we het vanuit dit perspectief bekijken kun je jouw buik opruimen, poetsen en gezellig maken.

baby-ruimte-maken-in-je-buikViaKlank

Lees mijn artikel in het online Magazine Nieuwetijdskind waarin ik deze metafoor verder uitleg en een meditatie erbij geef.

Ik ben erg blij te zien dat dit artikel nog steeds in de favorieten staat. Hoe meer dit artikel gedeeld wordt, hoe meer mensen geïnspireerd kunnen raken door bewust zwangerschap. De bewuste verbinding zorgt voor een veilige hechting van het kind. Wanneer een kind zich welkom en veilig voelt durft het kind de wereld te gaan ontdekken en relaties aan te gaan vanuit vertrouwen. Dat wens ik ieder kind.

In liefde en licht,

Ernestine van de Pol

Ik richt me vooral op mensen met een kinderwens en zwangeren die hun zwangerschap op een bewuste manier willen beleven en daarbij contact willen met de ziel van je ongeboren kind.

Als je het mooi vindt om een warm en veilig nestje voor jouw toekomstige kind te maken, kan ik je de Kinderwens cirkel aanbevelen. Hier vormen we een veilige bedding via onze intentie en klanken van instrumenten en onze stem. Je hebt hier geen muzikale kennis voor nodig.

Andere manieren om te werken met Ernestine:

Contact met Ernestine

Ik wil graag vrijblijvend contact opnemen>>
Klik hier om mij op de Facebook te bezoeken.
Blijf op de hoogte van activiteiten door je aan te melden voor mijn gratis online cursus Bewust creëren en mijn nieuwsbrief te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *