De binding tussen partners

Via dit blog deel ik een prachtig ervaringsverhaal van een partnersessie. In deze sessies zet ik klank in als een middel om patronen tussen partners helder te maken en zorgt klank voor een diepgaande verbinding. Deze sessie gaf ik aan een stel dat al een aantal jaar actief een kinderwens heeft. De inzichten die deelnemers ervaren zijn te mooi en waardevol om niet te delen. Ik dank Nele voor het verwoorden van haar ervaring en haar emoties. Wat mooi om te zien dat zij hier zelfs een liedje over geschreven heeft. Ernestine van de Pol, ViaKlank

De ervaring van Nele:

“Ik vond het zo spannend, toen ik een afspraak gemaakt had met Ernestine, voor een healingsessie in de Oisterwijkse bossen, want misschien zou ik contact hebben met ons zielenkindje. Maar misschien was er ook niks…

Onze trouwe hond Tibo mocht ook mee. Bij het ven ligt een hotel dat ik speciaal geboekt heb, waar hij ook mee mocht overnachten. Het was iets voor ons drietjes. Lekker gezellig samen.

Oisterwijkse ven ViaKlank

 

Het was een mooie ontmoeting met Ernestine, een zacht, lief vrouwtje waar we op het achterterras van het hotel eerst iets mee gingen drinken om met elkaar kennis te maken. Toen vertrokken we naar een rustig plekje bij het water in de prachtige natuur! Onderweg was er al een stemmetje, mama, je hoeft niet zo zenuwachtig te zijn…Waren dit nu mijn gedachten? Of… was dit echt contact al?

Op de plek aangekomen creëerde Ernestine op een dekentje een fijne en veilige plek met haar instrumenten. Toen ging Tibo al aan de haal met een van Ernestines stokken 😉 Hij wou ook meespelen.

“Steven zijn verdriet kwam eruit”

Steven en ik mochten met een instrument aan de slag. Het maakte ons onderlinge proces van geven en nemen zichtbaar. Dat was heel mooi om te voelen … Ernestine begeleidde ons in een klankmeditatie en dat was zalig. Met het zonnetje op onze huid, helemaal in die rust en overgave. EN ja hoor,… Steven had een kindje gezien, met wit blond haar aan het strand, samen aan het spelen. Steven zijn verdriet kwam eruit. Wat mooi, want hij wil ook graag een kindje. Maar we hebben al 6 icsi-pogingen achter de rug. Deze weg was heel moeilijk en tegelijkertijd ook heel mooi, aangezien we veel over onszelf ontdekt hebben onderweg.

“Ik ben heel gevoelig, dan komt alles hard binnen”

Omdat ik ontvangen moeilijker vind dan ik mijn liefde geef, kreeg Steven de Cabalonga (een ratelaar) in zijn handen en mocht hij daarmee over mijn lichaam aaien. Hoe goed Steven het ook bedoelde, ik gaf aan dat hij toch een beetje hevig was in zijn bewegingen. Ik ben heel gevoelig en dan komt alles hard binnen. Wat heb ik ervan kunnen genieten, toen hij als reactie op mijn feedback langzamer met de Cabalonga over mijn lichaam ging. Het is dus ondanks ons drukke leven, voor ons beiden heel belangrijk om die verbinding, samen aan te gaan en in die zachtheid te gaan en te genieten van elkaar in liefde. Dat was een heel mooi inzicht!

“Hoe meer ik mezelf koestering geef, hoe veiliger mijn buik is”

De sessie hebben we afgerond door met Ernestine onze ervaringen uit te wisselen. Zij gaf aan dat alles wat er in de sessie ontstaat, gezien wil worden. Het liefdevol met elkaar in verbinding zijn, is daar een voorbeeld van. Onze band, binding is heel belangrijk. Ook mijn ontvankelijkheid, het open staan en ontvangen om een kindje te ontvangen in mijn buik. Hoe meer ik mezelf koestering geef, hoe veiliger mijn buik is voor een ziel om te landen. Dat neem ik mee voor thuis.

P1070902

Ik heb nog een liedje geschreven voor het zieletje 🙂 Dankjewel voor de mooie inzichten en de voeling Ernestine <3

“Twinkle twinkle little star

We (will) love you both, most of all

Twinkle twinkle little star

you may come in your own time (and play to be loved)

Twinkle twinkle little start

We love you both most of all.

You may come and play and dance,

you may do everything you will do

Twinkle twinkle little star

play with us in our harts, you may come to us

You may sing and dance and play

You may sing and dance and play

Twinkle twinkle little star

We love you both most of all.

You can grow in a lovely place

A lovely place called our love

Twinkel twinkle little star

You may come into our love in your own time

A place that is warm, cosy an fun to play and all

Let’s meet, twinkle twinkle little star

Let’s meet and become parents and child

Love, mama en papa”

partnersessie ViaKlank

Wat heeft dit blog bij jou aangeraakt? Leuk als je dit laat weten via het reactieveld hieronder!

Heb jij mensen in jouw omgeving voor wie dit blog waardevol is, deel het dan graag!

Via mijn site lees je meer informatie over de mogelijkheden van een partnersessie,individuele sessies of de Kinderwens cirkel. De (partner) sessies hoeven geen betrekking te hebben op de kinderwens. Zij kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden.

Voor vragen of een kennismaking ben je welkom om contact op te nemen.

In liefde en zachtheid,

Ernestine van de Pol
Healer en coach van ViaKlank
ViaKlank je Ware Natuur ervaren en uitdrukken
Inheemse instrumenten en de stem van de ziel

Ernestine zonnebloem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *