Ervaringen

Deze website is verplaatst. Klik door naar de versie die voor mobiel geschikt is.

 

4 gedachten over “Ervaringen

  1. Ernestine weet wat ze doet en kan supersnel een helend veld creëren waarin rust en stilte de boventoon voeren. (paradoxaal genoeg want ze werkt met klank) Met haar instrumenten en haar stem doet ze meer dan geluid maken… ze maakt jou weer tot wie je eigenlijk bent.

    Absolute aanrader. Ik kom zeker terug!

  2. Wist niet dat klanken zo diep konden raken, zoveel konden losmaken!
    Eindelijk voel ik het water in mijn lichaam stromen! Wat een energie en rust tegelijkertijd. Ik moest wel even een drempel over om tot bij jou te komen, uit angst voor het onbekende… angst om mezelf los te laten… angst voor de reactie van mijn lichaam. Maar ik voelde me veilig bij jou! Ik kon me overgeven aan jou klanken, aan de trillingen! Mijn lichaam deed wat het moest doen en het voelde goed! Het was een prachtige ervaring!

  3. Ik heb een tijd geleden alweer de Osho-meditatie bij Ernestine gevolgd. Met een groep vrouwen in het donker dansen en zingen en tegelijk in jezelf zijn en focussen op jezelf. Het was heel bijzonder en voelde op dat moment als een bevrijding. De meditatie is zorgvuldig opgebouwd, waardoor je als vanzelf ‘losser’ wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *