Vrouwelijke zachte kracht

Er is een nieuwe tijd aangebroken. Deze vrouwelijke zachte kracht krijgt steeds meer ruimte en roept jou! Voel je hoe de godin in jou wakker wordt?

Als we de pijn op dit onderwerp helen, ontstaat er vanzelf ruimte voor de Godin in jou. Deze pijn gaat zelfs terug over generaties. Misschien ben jij je niet bewust van de pijn die je met je mee draagt, omdat we geleerd hebben om pijn te vermijden en te vluchten in ons hoofd, ons werk, relaties… met als gevolg allerlei fysiek en emotionele klachten. Hierdoor zijn we ook gevlucht van onszelf, ons gevoel, ons lichaam en de verbinding met Moeder Aarde en het universum.

Deze pijn heeft zich opgeslagen in je baarmoeder, het centrum van creatie, van creatieve kracht, scheppingskracht. Wanneer dit gebied geheeld is en functioneert zoals het bedoeld is, komt daar een stroom vrij! Je voelt de doorstroming tot aan de toppen van je vingers naar buiten stromen, doorstroming vanaf je voeten door via je kruin naar boven.

Je voelt je gesteund, stevig, in vertrouwen, je volgt de natuurlijke stroom, je bent open voor alles wat zich als vanzelf aandient.

De vrouwelijke en mannelijke energieën hebben elkaar nodig om volledig tot ieders recht te komen. Samen vormen zij de energie van “Ik BEN”. De mannelijke energie symboliseert IK. Ik scheidt af. Ik niet de ander. Het geeft focus en richting. In “Ben” zit de vrouwelijke energie, die oceanisch is, de energie van thuis, de bron die geen grenzen kent maar juist verbindt. Awakening of the Divine Feminine is geschikt voor ieder die de mannelijke en vrouwelijke energie in balans wil brengen, dit is ongeacht je leeftijd en of je wel of geen kinderwens hebt.

Gerelateerde activiteiten

Rite of the womb
De Rite of the womb is een ritueel dat samenhangt met het thema Vrouw-Zijn. Wil jij voluit leven en jouw Vrouw-zijn de ruimte geven? Heel oude pijnen van jezelf en/of de vrouwenlijn tijdens dit ritueel. Tegelijk is deze rite een blessing voor Moeder Aarde. Ik ondersteun deze blessing met helende klanken en ontspanning. Bekijk in de agenda wanneer de volgende Rite gegeven wordt.

Individuele traject van healingen
Wil jij jouw zachte kracht ontdekken aan EN wil je de voordelen van een individueel traject op maat? Lees hier verder. Heb je vragen? Stel ze gerust!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *