Mama help je mij om naar aarde te komen?

“Wat ben je jong en wat heb je al veel ervaring”, hoor ik mensen vaak zeggen. Vijftig plussers geven vaak aan hoe fijn het is dat jonge mensen al met onderwerpen bezig zijn, waar zij nu pas aan toe komen. Er is hierin geen goed of fout. Wel wil ik aangeven dat het ook nodig het is dat mijn generatie zijn trillingsfrequentie verhoogt zodat de zielen die staan te wachten, geboren kunnen worden en hun potentie behouden blijft. Veel kinderen die geboren worden, zijn steeds sensitiever. Door gezamenlijk ons bewustzijn te verhogen,   ongeacht je leeftijd, geven we ruimte aan onszelf en aan HEN om hun licht te laten schijnen. In dit blog leg ik hier meer over uit.

Even een korte uitleg over trillingen. Alles in het hele universum is trilling, energie en informatie. De energie van de Bron (waar zielen vandaan komen) is immateriële energie, niet gebonden aan tijd en ruimte, er zijn geen beperkingen de energie is open. Wanneer deze energie zich steeds meer vertraagt ontstaat materiële energie, dit is een vaste energie met kaders, het is grijpbaar. De materie. Energie neemt niet alleen de vorm aan van materiële objecten. Ook bewustzijn, gedachten, gevoelens, emoties, klanken en een situatie of gebeurtenis zijn vormen van energie. Je hebt dus invloed op je trillingsfrequentie.

Bron

Decennia lang zijn we ervan uit gegaan dat ongeboren en geboren baby’s cognitief onvoldoende ontwikkeld waren om situaties te begrijpen of zich daar later iets van te kunnen herinneren. Ondanks dat onderzoek heeft uitgewezen dat ervaringen in de baarmoeder een rol kunnen spelen bij latere hechtingsproblematiek en geboortetrauma is aangetoond, worden baby’s nog vaak aangezien voor klein, schattig EN onwetend. De manier waarop we naar baby’s en jonge kinderen kijken zit er zo ingebakken dat weinig mensen zich afvragen of dit klopt.

Mijn healingwerk heeft mij jaren geleden geopend. Wat nu als ik al mijn kaders, alles wat ik geleerd heb eens overboord gooi? Als ik alles voor mogelijk houd, waar ontstaat dan ruimte voor?

Zodoende kwam ik in contact met een ziel die vroeg of hij via mij geboren mocht worden. Ik antwoordde “ja”. Dat ik hem welkom heette was voor deze ziel zijn hoogst haalbare doel voor dat moment. Niet alle zielen hoeven geboren te worden, laat staan 100 te worden.  Jaren later voelde ik opnieuw de aanwezigheid van een (andere) ziel. Het voelde alsof ik zwanger was, maar de zwangerschapstest gaf aan van niet. Ik voelde dit contact zo duidelijk. “Hoe kan dat nou?”, vroeg ik me af, ik ben toch niet gek? Zo begon mijn zoektocht naar informatie over zielscontact voorafgaand aan de conceptie. Ook deze ziel besloot de conceptie niet te laten plaatsvinden en dat voelde voor mij zuiver. In tussentijd is er veel gebeurd en vallen alle puzzelstukjes op zijn plek nu de derde ziel contact heeft gelegd en mij laat weten dat het NU tijd is om naar buiten te treden over mijn healingwerk gericht op het contact met zielen.

Sinds dit contact met de derde ziel ben ik nog sterker verbonden met mijn intuïtie. Het voelt eigenlijk niet als puur MIJN intuïtie maar dat deze ziel mijn gids is. Het voelt alsof de ziel ALWETEND is. De ziel staat helemaal open, is oneindig en heeft alle wijsheid. De ziel neemt alles waar wat er gebeurt;  fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Voor de conceptie, tijdens de zwangerschap en als baby. Met andere woorden, de ziel is divine. Ik zie het als mijn missie om hier meer bewustzijn voor op aarde te brengen dat deze sacredness van de ziel bewaard mag blijven.

sacred-soul-sounds-hd-1050

Divine en sacred zijn voor mij andere woorden voor een hoge trilling. Liefde, vertrouwen en bewustzijn hebben een hele hoge trilling. Het tegenovergestelde is een lage trilling zoals angst, depressie, zorgen, drugs/pijnstillers. De zielen die geïncarneerd zullen worden hebben een hoge trillingsfrequentie. Zij vragen om een conceptie, zwangerschap, bevalling en opvoeding waarbij deze trillingsfrequentie hoog gehouden wordt. Met hun zuiverheid zullen zij bijdragen aan meer zuiverheid op aarde. Zij zullen anderen inspireren terug te keren naar hun essentie, angst los te laten en Liefde te ZIJN.

We zijn immers allen LIEFDE. Alleen is deze essentie van zuiver Bewustzijn vaak bedekt door allerlei beschermingsmechanismen. Hierdoor komt het voor dat we met onze ziel niet volledig in ons lichaam aanwezig zijn. Het is Nu tijd om weer in verbinding te zijn met je eigen liefdevolle essentie. Tijdens Awakening of the Divine Femine wordt dit in jou wakker gemaakt. De effecten van deze herinnering zijn intens en zo fijn! Je kunt alvast beginnen met onderstaande tips! Dit geldt ook voor jou als je geen kinderwens hebt of deze fase al voorbij bent. De jonge generatie geeft de oudere generatie alsnog de gelegenheid om te voelen wat klopt en oude patronen los te laten. Wanneer de oudere generatie deze ruimte om zichzelf te zijn pakt, dragen zij mee aan het veld waarbinnen de komende zielen durven te landen. Zo helpen we elkaar! Het is een proces dat we samen aan mogen gaan! Waarbinnen ieder wel zijn eigen verantwoordelijkheid draagt om zijn stappen te zetten.

Tips om je trillingsfrequentie te verhogen;

 • Zorg goed voor je lichaam: beweeg elke dag voldoende, let op je voeding, raak je lichaam aan en wees met liefdevolle aandacht bij je lichaam.
 • Dankbaarheid: voel waar jij dankbaar voor bent. Bijvoorbeeld dat je een lichaam hebt, (schoon) drinkwater hebt, een dak boven je hoofd.
 • Zorg goed voor je geest: Ontdek wat jouw geest op een positieve manier ondersteunt: muziek, natuur, yoga, meditatie, dansen, schilderen……
 • Bekijk het leven vanuit dienstbaarheid, “hoe is dit mij dienstbaar?”
 • Bewustzijn van wat je denkt, zegt en doet. Elke trilling heeft effect.
 • Helen van trauma’s
 • Klank verbindt je met de bron, onderga regelmatig klank-ontspanning. Maak ook zelf geluiden.
 • Awakening of your divine feminine
 • Neem regelmatig een moment van stilte
 • Vertraag je tempo en voel wat er gebeurt
 • Heb plezier en geniet: wat maakt mij gelukkig/blij?
 • Zorg goed voor jezelf: wat heb ik op dit moment nodig? Wees trouw aan jezelf “wat voelt op dit moment prettig?”
 • Uitwisselingen in de vorm van geven, behulpzaam zijn en delen.
 • Glimlach meer en ontspan

Meer informatie over deze aspecten vind je terug in de gratis online cursus “Bewust creëren”. Volg de cursus en ontvang inspiratie.

De positieve effecten van een hoog trillingsgetal m.b.t. de kinderwens:

 • Het maakt het makkelijker om te communiceren met de ziel van je ongeboren kind (je gids)
 • Je bent hierdoor ontvankelijker voor de ziel om tot conceptie te komen, je komt namelijk meer op 1 lijn met het trillingsfrequentie van de ziel.
 • De ziel voelt zich veiliger en durft zichzelf verder te openen
 • Je creëert een heilige ruimte waar binnen de ziel beschermd is, de ziel blijft in contact met zijn divine en weet waarom hij hier is.

Als jij anders gaat kijken naar de conceptie, waar ontstaat dan ruimte voor? Of wat is jouw ervaring hierin die je met ons wil delen? Laat het ons weten via het reactieveld hieronder.

Aansluitend op dit onderwerp geef ik op zondag 6 december de lezing: contact met je ongeboren kind Voel je welkom en meld je via de link aan.

Vind jij dat meer mensen van deze informatie op de hoogte mogen zijn? Deel dan dit bericht binnen jouw netwerk. Alvast dank!

Wil je op de hoogte gehouden worden van volgende blogs en activiteiten met dit onderwerp? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via het inschrijfformulier voor de gratis online cursus “Bewust creëren”.

Liefde en licht,

Ernestine van de Pol

Ernestine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *