Zonder water geen leven

let’s remember all water is sacred!

Water stroomt door obstakels heen, verwijdert barrières, vormt erosie in bergen en bovenal maakt leven mogelijk op aarde.

Water is het element dat al het leven mogelijk maakt, voor mensen, dieren en planten. De aanleiding van dit blog is wereld waterdag. Mijn intentie van dit blog is meer bewustzijn te creëren over de waarde van water! De waarde voor ieder, dus ook voor jouzelf!

Extra aanleiding is de aanslag op Brussel en jouw keuze hoe je hierop reageert. Jouw intenties, jouw gedachten, wat jij zegt en wat jij doet maakt het verschil! Water speelt hierin een belangrijke rol om jou dit duidelijk te maken en is tegelijk ook het middel van een oplossing naar vrede. Lees hierover meer in dit blog.

Een andere blik op water
Water heeft een geheugen en reageert op zijn omgeving, bijvoorbeeld via je intentie. Je hebt misschien wel eens gehoord van het werk van Dr Emoto. Watermonsters werden blootgesteld aan woorden, gedachten en emoties die positief of negatief waren, anderen aan verschillende soorten muziek en werden ingevroren. Foto’s van de waterkristallen stellen vast dat harmonisch gevormde kristallen het resultaat zijn van monsters die positief zijn benaderd, terwijl negatieve woorden, gedachten en emoties leiden tot misvormde kristallen.

waterkristallen

Maar heb je ook gehoord van het werk van Prof. Kröplin ? Bekijk via deze video hoe zichtbaar is gemaakt hoe elke druppel water zijn eigen patroon heeft, omdat het reageert op de omstandigheden.

waterdruppels

Als je bewust bent dat water een geheugen heeft, kun je op een hele andere manier de wereld bezien. In de video wordt het voorbeeld gegeven van het water in de Rijn: overal waar het water langs stroomt pikt het informatie op. Het water bij de bron is dus anders dan het water dat bij de zee uitmondt. Wanneer wij in Nederland water drinken bevat dit de informatie die het onderweg heeft opgedaan. De oceanen, rivieren en de regen transporteren op deze manier allerlei informatie over de wereld. De oceanen verbinden op deze manier de werelddelen en zijn een grote databank van informatie. Vanuit onderzoek naar dolfijnen weten we dat water het vermogen heeft om boodschappen sneller dan het licht te versturen. Daarnaast is recent aangetoond dat ondanks dat watermoleculen van elkaar gescheiden zijn ze met elkaar communiceren.

Samengevat, de informatie die jij aan het water meegeeft kan zo dus wereldwijd super snel verspreid worden! Je kunt dus informatie verspreiden van liefde, licht, overvloed, vrede, respect etc.

Klinkt je dit raar in de oren?

Databank van informatie
Alles is energie: je intenties, jouw gedachten, de dingen die je zegt etc. Dit zit niet opgesloten binnenin jouw hoofd! Dit is opgeslagen in een elektromagnetisch veld. En is dus 1 grote databank van informatie. Dieren hebben hier ook beschikking toe, denk aan de dieren die als eerste uit een rampgebied vluchten, of lange routes vliegen. Je hart genereert een veel groter veld dan je hersenen en daar waar meerdere mensen met dezelfde intentie bijeen zijn wordt de kracht van dit veld vermenigvuldigd. Dit is de reden waarom ik ceremonies in groepen aanbied. Tijdens de “kinderwenscirkel” en de “Rite of the womb” werken we met de kracht van intentie en de kracht van het samenzijn in de groep. Respectievelijk om contact te maken met de ziel van je ongeboren kind en om de oude informatie uit je baarmoeder los te laten.

We zijn geen afgescheiden individuen. We zijn een deel van het groter geheel. En alles wat je doet heeft invloed op het geheel. Je kunt dus zelf bijdragen aan een liefdevollere wereld!

Wereldwijd het waterprobleem oplossen?


Wist je dat 78% van de oppervlakte van de aarde bedekt wordt door water en maar 0.01 procent drinkbaar is? Er leven meer dan 800 miljoen mensen zonder schoon drinkwater. Toegang tot schoon water zou toch voor ieder beschikbaar moeten zijn?

Stel je eens voor dat het mogelijk is door gezamenlijk positiviteit naar het water te sturen. “Energiewerk en bewustzijnswerk doen niet moeilijk, dat doet alleen ons hoofd!”, is het motto waarmee ik werk. Sta je perplex? Probeer dan eens dit experiment van een appel. De ene helft van de appel (die weer uit water bestaat) is 20 dagen lang beladen met negatieve uitingen, de andere helft is alleen positief benaderd. De ene helft is beschimmeld en de andere helft is nog rijp. Wanneer genoeg mensen zich bewust zijn, van hun kracht kunnen we deze bundelen.

appel experiment

Wat levert deze kennis jou persoonlijk op?

Door het water over heel de planeet schoon, helder, fris en vol leven voor te stellen bouwen we een nieuwe relatie op met de essentie van water. Wanneer we positieve gedachten naar het water sturen, begint daar een dieper proces van dankbaarheid en respect richting onszelf, aangezien je voor +/- 70% uit water bestaat. Deze houding beïnvloedt ons bewustzijn, ideeën en creatieve impulsen.

Als je zwanger bent, realiseer je dan dat je baby omgeven is in vruchtWATER. Jij hebt dus invloed onder welke omstandigheden je baby zich ontwikkeld.

De Nieuwetijdskinderen die naar de Aarde willen komen hebben een hoge trilling. Wanneer je tijdens je zwangerschap uitermate veel misselijk bent, kan dit komen door een groot verschil in trilling. Hoe meer je positief denkt en jezelf positief uit, hoe hoger jouw trilling wordt en dus meer op 1 lijn met de ziel. Hoe meer je op 1 lijn zit hoe makkelijker het voor de ziel is om om in te dalen, mocht jij een kinderwens hebben.

Voor meer informatie over het elektromagnestische veld in combinatie met de baarmoeder verwijs ik je naar mijn blog “De geheimen van de baarmoeder” op Nieuwetijdskind magazine en lees meer over creatiekracht.

Behoud van leven
Zoals eerder aangegeven is water nodig voor leven op aarde. Laten we daarom zorgdragen voor alle waterhulpbronnen zoals de rivieren, zeeën en oceanen.

In mijn blog “De geheimen van de baarmoeder” noem ik ook het World Wide Womb Event dat morgen (20 maart) gehouden wordt gericht aan al het leven op aarde. Dit is een afstandshealing gedurende dag door alle wombkeepers over de wereld. Als je wil deelnemen, neem dan contact op met een wombkeeper zodat je via de intentie deze rite ontvangt.

Het is reuze waardevol als je onderaan deze pagina wil delen op welke andere manier dit waardevol voor je is.

Onthoud zonder water, geen leven!

Bekijk ook: “Bless the water” 19 maart: water is sacred

Deel dit bericht voor personen uit je netwerk samen maken we een nog groter verschil. Alvast dank!

Liefde en licht,

Ernestine van de Pol

Ik richt me vooral op mensen met een kinderwens en zwangeren die hun zwangerschap op een bewuste manier willen beleven en daarbij contact willen met de ziel van je ongeboren kind.

Andere manieren om te werken met Ernestine:

Contact met Ernestine

Ik wil graag vrijblijvend contact opnemen>>
Klik hier om mij op de Facebook te bezoeken.
Blijf op de hoogte van activiteiten door je aan te melden voor mijn gratis online cursus Bewust creëren en mijn nieuwsbrief te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *