Opbrengst Benefietfeest ViaKlank

Dit blog is een update van het benefietfeest. Ik had de enorme drive om de diefstal van mijn instrumenten om te zetten in iets positiefs. Zo positief als dit had ik nooit kunnen dromen. Dit benefiet feest heeft mijn leven zo enorm verrijkt en zet mijn hele levensstijl op zijn kop.

Pauline en ik hadden een kleine opzet voor de dag. Kleur in de ochtend en klank in de middag. Verder hadden we de intentie om de dag zichzelf te laten ontvouwen. Zodra Pauline begon te kleuren, begon het te borrelen in mijn buik. Dat is voor mij het signaal dat er een stroom van klanken naar buiten wil. Zodra ik begon te klanken, werd het veld van energie in de ruimte enorm sterk. De versterkende kracht tussen klank en kleur werkte wederzijds. Pauline en ik zijn beiden een kanaal en uiten dit ieder op onze eigen wijze. Opeens voelde ik een hele liefdevolle energie. Aan de ene kant heel herkenbaar en aan de andere kant zo intens als nooit tevoren. Pauline introduceerde dat dit de energie is van de ET’s. Zij gaven ons de boodschap. I see you. I take care of you. You are wonderful. Just Be.

Wat? Aliens? Zul je misschien denken! Eén van de drijfveren van ViaKlank is om taboes open te breken zodat er vrij over onderwerpen gesproken kan worden. Het onderwerp healing door buitenaardse wezens sluit hier dus mooi bij aan.

Wat gebeurt er met je als ik over aliens begin? Neem eens bij jezelf waar, welke gedachten komen er bij je op? En hoe reageert je lichaam?

Laat dan de volgende uitspraak op je inwerken:

Als je blijft denken zoals je altijd dacht, krijg je wat je altijd kreeg.

Lees verder om te zien wat er bij mij veranderde.

Dankzij alle ervaringen die ik gehad heb met allerlei healingsvormen, heb ik een open-mind ontwikkeld. Vanwege het beeld dat op televisie van aliens geschetst wordt, met name de complot theorieën, heb ik me er van te voren nooit in geïnteresseerd.

Het is vanwege de eigen ervaring van hun intentie tot healing en de ontvangst van zo’n intense en pure liefde dat mijn interesse meteen was gewekt. Het mooie vind ik zelf dat het me dit keer weinig kan schelen als iemand me hierdoor raar vindt! Vrij apart want ik heb me in het verleden druk gemaakt om wat een ander van me denkt. De reden dat ik dit los kan laten, is vanwege al het moois dat het me brengt.

Ik ben me ervan bewust dat dit onderwerp niet iedereen zal aanspreken. Dat is helemaal prima! Het heeft ook met timing te maken. Een collega van mij werkt al jaren met multidimensional healing en dat had mij eerder ook niet aangesproken. Tot het me op begon te vallen dat dit onderwerp wel regelmatig tot me kwam. Dit is de reden dat ik het deel. Dit kan jouw eerste kennismaking zijn. En misschien heb jij er al kennis mee gemaakt en vind je het prettig dat ik hierbij de eerste stap zet. Ik heb binnen 1,5 maand al 8 mensen ontmoet die hier ook mee bezig zijn!

Wat is er in beweging gekomen, dankzij deze energie? 

Innerlijke groei
Het is voor mij gebruikelijk dingen te kunnen voelen die ik niet kan zien. Zo zie ik geen aliens, ik voel alleen de energie. Deze is voor mij duidelijk te herkennen. Ik voel enorme tintelingen in mijn gehele lichaam, met name in mijn voeten. Het maakt dus een goede gronding voor mij mogelijk. De combinatie van innerlijke rust, vertrouwen en liefde maakt dat ik zelden nog de neiging heb om in het leven te duwen en te trekken. Wanneer ik toch even in de stress schiet kan ik heel simpel contact maken met deze energie en vul ik mezelf weer met deze liefde. Doordat ik nu meer straal merk ik dat er gemakkelijker contact ontstaat met nieuwe mensen.

Verhuizing en nieuwe werkwijze
Het vertrouwen in mijn eigen kracht en steun vanuit het universum, heeft het mogelijk gemaakt om veiligheid die ik zocht in mijn huis en mijn prakruimte los te laten. De huur van beiden heb ik opgezegd. Dit is nu al succesvol voor mij gebleken, dankzij prachtige samenwerkingen die tot stand zijn gekomen. Bekijk hier het programma voor juni. Er zullen er nog velen volgen! Ik heb mijn website aangepast en er is nu ook een pagina “boeking” bij gekomen, omdat ik op verschillende locaties zal werken.

Andere rolverdeling
Veel mensen hebben tegen me gezegd: “Je hebt niets nodig behalve je stem!” Toch ben ik ontzettend dankbaar dat ik weer instrumenten heb. Deze instrumenten zijn namelijk een waardevolle ondersteuning in de healing. Het mooie is dat mijn stem een centrale rol heeft gekregen.

Bevrijding
Vanuit het vertrouwen en de liefde die ik voel, durf ik mijn stem nu meer in te zetten. Ik ben een kanaal en laat de klanken als een vrije stroom klinken. Door het hebben van oordelen (wat anderen van me zullen vinden) kan ik deze stroom van energie tegenhouden. Wat betreft het maken van melodieën zette ik deze de afgelopen jaren al vrij in. Maar ik had nog schaamte om in Zielentaal te spreken of te zingen. Maar nu dus niet meer! Dit is een taal die komt uit de ziel. Het is een mengeling van allerlei talen. Mijn tong en lippen bewegen vanzelf in de stroom. Dit gaat met een ongelooflijke vrije coördinatie. Het fijne hiervan is dat ik mijn emoties hier moeiteloos mee kan uitdrukken. En dat terwijl ik juist altijd moeite had om met mijn emoties in contact te komen.

Gevoelige kinderen
Een andere beweging dat is voortgekomen uit het benefietfeest is het werken met gevoelige kinderen. In de middag vormde zich een gezamenlijke soundhealing. Vooral de kinderen waren hier enthousiast over. Ze benoemden zelf dat ze dit erg fijn vonden omdat ze er rustig van werden. Dit heeft een samenwerking tot stand gebracht tussen Pauline van Rijckevorsel, Janneke Cooijmans en mij. Wij zetten klank, kleur en beweging in de natuur in om kinderen te helpen de verbinding met zichzelf te herstellen en te ontspannen. Door gehoor te geven aan hun natuurlijke wijsheid voelen zij zich begrepen. Vanuit deze positie geven we ruimte aan hun ontplooiing.

Deel dit bericht als jij iemand kent die interesse of ervaring heeft met buitenaardse wezens. Elke reactie van jou op dit blog is welkom.

Veel liefde en licht

Ernestine van de Pol

Ernestine bril

  “Als je voorbij gaat aan wat je geleerd hebt, kun je een totaal nieuw resultaat verwachten.”

 

2 gedachten over “Opbrengst Benefietfeest ViaKlank

 1. Lieve Ernestine,

  mooi verhaal, mooie tocht. Het raakt me, en daarin spiegel je mijn eigen vast-zitten, en verlangen om los te laten.
  Succes met deze hervonden vrijheid! Ik blijf je graag volgen.
  Liefs, Andrea

  • Lieve Andrea,
   Bedankt! Waar in je lichaam voel je dat mijn stappen je raken? Mijn tip is, ga er met je liefdevolle aandacht naartoe en vraag wat je nodig hebt om los te laten. Hoe kun je dat jezelf geven? Jouw tocht “loopt” zoals het “loopt”. Ik volg jou ook graag in je looptocht, vandaag hoorde ik nog een idee hoe je al lopend geld zou kunnen verdienen. Ik spreek je er binnenkort over! Liefs Ernestine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *