Word mijn buddy voor mijn crowdfunding project

Ken je het gevoel dat je ergens met heel je hart voor gaat? Dat alles samenkomt? Dat je de juiste mensen op je pad ontmoet die je inspireren en je een steun in de rug geven? Dat er zo’n creativiteit en inspiratie vrij komt dat je met je positieve energie alle kanten op vliegt?

Dan weet je waar ik sta. Gelukkig ben ik me bewust dat energie te sturen is. Door eerst de ruimte te geven aan dit gevoel ontspan ik weer zodat ik deze enorme hoeveelheid aan energie kan focussen. Ik verzamel de energie eerst in mijn hart en vanuit daar stuur ik de energie rond in mijn lichaam. Met name naar mijn handen en voeten, zodat zij beginnen te tintelen. Zodat ik ‘handen en voeten kan geven’ aan mijn wensen.

“Waar ben je dan zo opgewonden over?”, zul jij je misschien afvragen. Daar ga ik later in dit blog dieper op in. Ik word super blij van alle vorderingen van ViaKlank. Ik geef klank aan mijn missie in het leven: mensen eigen verantwoordelijkheid geven om geluk te ervaren in je leven. ViaKlank biedt iets veel waardevollers dan het geven van healingen. En dat is persoonlijke begeleiding om je te ondersteunen hoe je in het dagelijks leven elk moment kunt bijdragen aan je eigen geluk. Je kunt creëren met wat je denkt, zegt en doet. Je kunt helpende handen de ruimte geven, zodat wonderen gebeuren.

Om jou thuis te ondersteunen in het nemen van een moment voor jezelf breng ik een healing cd uit. Deze cd kun je o.a. gebruiken als achtergrondmuziek tijdens meditatie. Muziek verbindt! Deze healing muziek verbindt je met jouw essentie. En jouw essentie is één met AL wat is. De cd is op basis van klanken. Klanken zijn universeel waardoor de muziek de wereld over kan.

Wil je meer weten over deze cd en hoe je mij hierbij kunt helpen bij de lancering van mijn crowdfunding project?

crowdfunding

Het maken van deze cd is met name wat mij zo in extase brengt. Ik heb een enorm goede vibe met de producer Tim van Timm United. Mijn werkwijze is dat ik me verbind en “Het” laat gebeuren. De klanken en de melodieën komen vanzelf. Tim begrijpt me hierin en met zijn muziek op 432 Hz weet hij een prachtige sfeer te creëren waarop ik ‘los’ kan gaan. De gezamenlijke energie van onze gemeenschappelijke passie zal in de muziek terug te horen en te voelen zijn.

Beluister mijn stem via de video impressie van een healing die ik gegeven heb op Le Moulin in Frankrijk. En lees in de referenties wat mijn stem te weeg kan brengen.

Een veld van energie
Ik nodig je uit deel te nemen aan de creatie van deze helende klanken. Hoe meer mensen deelnemen aan dit project hoe groter het veld van energie is, waarop Tim en ik voortbouwen. En voor jezelf kun je ook mee deinen op dit veld van energie! Tijdens mijn webinars, lezingen, workshops en cursussen leer ik je hoe je dit kunt doen. De voorbereidende fase duurt een maand en de crowdfunding ook. Dit betekent dat jij je gratis 60 dagen kunt aansluiten op dit veld!
Daarnaast nodig ik je uit mee te helpen dit veld steeds verder uit te breiden zodat er meer aandacht komt voor de helende werking van klanken. Ik zet de crowdfunding dus in om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Lancering crowdfunding
Dit is de voorbereidende fase van het crowdfunding project dat ik 13 april zal lanceren. Wil jij in mijn Team om van dit project een groot succes te maken?

film

Hoe kun je mij op dit moment helpen?

  • Prioriteit heeft op dit moment een korte promotiefilm voor op de crowdfunding site, zodat ik concreter kan maken waar ik mee bezig ben. Heb jij ervaring met filmpjes maken?
  • De teksten schrijf ik in het Engels, wil je ze grammaticaal nakijken?
  • Ik zoek ambassadeurs die tijd willen steken in het promoten van dit project.
  • Heb jij creatieve ideeën of connecties voor de promotie? Ik hoor ze graag!
  • Heb jij creatieve ideeën voor de producten als dank voor de donaties? Ik denk aan mijn eigen diensten: healing, workshop, cursus, lezing, webinar. Ik hoor jouw ideeën graag.
  • Is er een andere manier waarop jij voelt dat je van waarde bent?
  • Welk bedrag ben jij bereid te doneren in ruil voor een product van mij? Zodra ik het bedrag weet, kan ik een passend product aanbieden.

Wil jij graag een dienst ruilen? Neem dan contact op!

Ik maak dus niet alleen een cd maar zet een enorm veld op van liefdevolle energie.

Wat kun je NU doen?

Regeer via onderstaand reactieveld
Deel
 dit blog als je mensen weet voor wie dit interessant is
Meld je bij mij via info@viaklank.nl als je hier onderdeel van wil zijn.
Schrijf je in voor nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van al mijn nieuws en van nieuwe blogs.
Like mijn facebookpagina en deel je ideeën.

Alvast super bedankt!

Liefde, licht, zuiverheid en energie
Ernestine van de Pol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *