Nieuwe doelgroep van ViaKlank

Het jaar 2014 rond ik af, met het laatste deel van de update van ViaKlank. Lees in deel 1 hoe trilling je leven positief kan beïnvloeden. Lees in deel 2 meer over mijn drijfveren: gehoord worden, alleen voelen en anders-zijn. In dit blog presenteer ik mijn nieuwe doelgroep voor ViaKlank.

Wil je als dove of slechthorende toch met mij samenwerken?
Mijn praktijk en daarmee mijn website zal een andere inhoud krijgen, omdat ik mijn focus gericht op doven en slechthorenden los laat. Waarschijnlijk maak ik een aparte pagina binnen deze website met overige diensten, waaronder mijn specialisatie voor doven en slechthorenden. Waaronder de mogelijkheid tot het organiseren van workshops (voor organisaties of voor privé) en individuele coaching.

Alles is in beweging
Eén van de natuurwetten is dat alles continue in beweging is. Om in goede gezondheid te blijven en de grootste voldoening uit je leven te halen (Maxi-Me), is het belangrijk te blijven voelen of dat wat je doet op één lijn ligt, met wat je mag doen. Ik ben zeer dankbaar voor alle momenten uit 2014 en neem nu mijn volgende stap.

Nieuwe doelgroep
Mijn boodschap is dat we allen een bijdrage hebben in het creëren van een liefdevollere wereld. Mijn motto’s “There is more to you” en “There is more to life” ga ik inzetten voor ondernemers die werken met levensenergie. ViaKlank helpt ondernemers, die werkzaam zijn op het gebied van zingeving, een succesvolle onderneming op te bouwen, zodat zingeving steeds meer mensen bereikt.

“Zich anders, niet gehoord en alleen voelen”, zijn gespreksonderwerpen die ik bij collega’s en kennissen op het spirituele pad regelmatig hoor. Ik begeleid je dit om te buigen naar kracht, steun en verbondenheid.

Zoals Nelson Mandela beschreef “Onze grootste angst is krachtig te zijn”. Ik denk dat dit voor velen de reden is dat we kansen niet grijpen. De rode draad van mijn werkwijze zal gericht zijn op persoonlijke groei want ik geloof “ je bedrijf is zo groot als jij van jezelf mag zijn”. Ik geloof dat vanuit de liefde naar jezelf je een magneet wordt voor anderen. Vanuit de verbinding met jezelf durf je expressie te geven aan jouw unieke bijdrage aan het grotere geheel. Wanneer je uitdraagt wat voor jouw hart klopt, spant het universum samen jou daarbij te helpen.

Onzichtbare helpende handen

Spreekt dit je aan? Binnenkort zal mijn website aangepast zijn met meer informatie. Ik ben je dankbaar als je alvast via het onderstaande commentaarveld laat weten:  Op welk gebied wil jij in 2015 groeien? Waar loop jij tegenaan?
Jouw reacties zijn enorm waardevol voor mij om jou te ondersteunen op je pad! Daarnaast vinden we herkenning in elkaar wanneer we openlijk delen waar we tegenaan lopen.

2015
Ik wens ieder een liefdevol 2015, waarin je expressie geeft aan jouw heelheid!

Veel liefde, licht, zuiverheid en energie

Ernestine van de Pol
ViaKlank

DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de social media iconen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk op de hoogte raken van deze grote verandering van ViaKlank!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *