Healing op expressie

Vanuit Lake Taupo (een van de krachtplekken in Nieuw-Zeeland) stroomt de rivier Waikato richting de zee. Een paar kilometer verder is een vernauwing van deze rivier, die ervoor zorgt dat het water met erg grote snelheid tussen de rotsen door wordt gestuwd. Hiermee wordt 15% van de energie die ze in Nieuw Zeeland gebruiken opgewekt. Aan het eind van de vernauwing stort het water 11 meter naar beneden. De enorme expressie van het water leidde me tot het thema van deze healing: “daadkracht in expressie/communicatie”. Ik heb de universele energie van Shambhala Reiki op dit thema gezet. Hieruit kwam voort dat de verbinding met je hart en een stevige gronding met de aarde van belang is. Wat mooi dat ik tijdens deze healing op een trap van wortels van bomen zat!

new-zealand-Huka-Falls20150204_122721 (1)

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen in de communicatie van de komende weken. Welke inzichten heb jij ontvangen? Via onderstaand reactieveld, kun je dit laten weten. Alvast dank voor het delen! Ook dit is een vorm van expressie.

Ik heb ervan genoten om de afstandshealingen te geven. Mijn bezoek aan Nieuw-Zeeland zit er bijna op. Vanuit Nederland geef ik ook individuele afstandshealingen. Dit kan behulpzaam zijn als je het even moeilijk hebt of als je niet in de gelegenheid bent om te reizen.

Veel liefde, licht, zuiverheid en energie

Ernestine van de Pol
ViaKlank

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *